CrossFit träningsporgram – Rich Froning

 

Rich förklarar att han aldrig har tävlat som en bodybuilder men att han har träna som en i många år. Han startade med CrossFit som ett komplement till sin vanliga träning. Han blev snabbt frälst vid träningsformen och har inte blickat tillbaka. Du behöver inte vara en CrossFit atlet för att utföra ett CrossFit-pass säger han. Om du är en bodybuilder, en vanlig idrottare eller någon som håller på med fitness, träningen är ett bra komplement för att hålla hela kroppen i trim.

Om du vill komplettera din nuvarande träning med CrossFit så är detta passet perfekt. Det är snabbt, bränner mycket fet, skapar styrka och syreupptagning. Du får även in koordination i passet, vilket är bra att ha i all typ av träning. Och förhoppningsvis lär du dig några nya övningar.

Richs träningspass är utformat för att passa alla. Det är ett CrossFit-inspirerat metaboliskt-kordinations-program. Det är ”push”, ”pull” och kondition.

crossfit_rich_froning_tabell1

Träningspasset är simpelt utformat, du behöver inte massa redskap och du kan genomföra passet på mindre än 10 minuter. Träningen ska vara så snabb och effektiv som möjligt. Det är ingen inplanerad vila mellan övningarna, den vila du får är når du går från en övning till en annan.

crossfit_rich_froning_tabell2