Filmer om CrossFit

Här får du se filmer på CrossFit så att du lättare kan få en uppfattning om vad det handlar om och inspireras till att börja träna själv!

En film om träningsformen, gemenskapen och glädjen kring CrossFit. Denna film är snäll och inspirerande. Visar på ett enkelt sätt hur CrossFit går till och att det är en träning som passar alla.

 

En ren och skär inspirationsfilm som kan vara bra att se på innan ett rejält träningspass. Här får du se avancerade utöver träna och visa hur det ska gå till.

 

CrossFit kan förändra hur kvinnor definierar och ser på sina egna kroppar. Lyssna när kvinnorna Rita Benavidez, Jackie Perez, Erin Cianciolo och Andrea Ager diskuterar CrossFit.

Definitionen av skönhet var tidigare bilden av en smal kvinna i en tjejtidning, Benavidez har en tydlig annan syn på skönhet idag.

Min bild av skönhet har ändrats under de senaste året, sann skönhet är styrka, fitness och självförtroende.

Perez var tidigare väldigt inställd på att bli smal.

Det gav mig inget att bli smalare, med CrossFit har jag satt nya mål. Nu kan jag se tydliga resultat och när jag tittar mig i spegeln så gillar jag vad jag ser.

Ager säger att arbetat hon lägger ner lönar sig. Hön förklarar:

Genom att träna hårt och lägga ner tid på sin kropp så kommer skönhet automatiskt. När du har fått din kropp i den form och styrka du eftersträvat så kan du känna dig stolt och nöjd med vad din kropp kan åstadkomma.

Genom CrossFit har dessa kvinnor fått självförtroende, styrka och välbefinnande. Dom är mammor, tränade och atleter.